All About I Break Apple News

Ny flyttfirma i Stockholm Flytterian

Mar 9

Ny flyttfirma i Stockholm Flytterian

När du letar efter en flyttfirma i Stockholm som kan hjälpa dig med den skrämmande och tunga uppgiften att flytta ditt hem är det viktigt att de inte bara vet vad som behöver göras utan också hur de bäst gör det.Vi på Flytterian är en ny flyttfirma men vi har alla som jobbar är många års erfarenhet inom flytt både som ägare av flyttfirmor men också jobbat på fältet och vet vad som krävs för att en flytt ska flyta på smidigt och bra utan att skada varken möblemang eller personal.

Flyttstädning i Stockholm

En välgjord flyttstädning är en mycket större och krävande uppgift än vanlig städning. Alla ytor måste inte bara vara rena, utan även damm- och smuts fria - vilket innebär att ditt hem kommer att se nytt ut igen! Kraven på den här typen av städning är höga eftersom de kan variera beroende på vem som äger eller hyr ut fastigheten som du arbetar med (hyresvärdar har vanligtvis fastställda standarder). I vissa fall är det dock viktigt att hyresgästerna uppfyller samma mycket strikta krav om det eventuellt kan uppstå rättsliga problem i slutändan. Så spara tid och stress genom att anlita oss för din flyttstädning i Stockholm

Varför anlita flytterian i Stockholm?

Som vi tidigare skrev så är Flytterian ett nytt företag inom flyttfirmor i Stockholm men vi som driver företaget har mer än 20 års erfaren heta av flytt och vi har handplockat personalen eller flyttgubbarna genom våra kontakter vi skapat genom åren. Så tveka inte att kontakta oss så sköter vi allt från besiktning till städning och överlämning av Nycklar.

Fullservice flytt med Flytterian.

Vi har även ett unikt koncept där vi sköter allt från början till slutt. Vi börjar med en kostnadsfri besiktning där vi kommer hem till er och besiktigar ert bohag och går igenom hela processen tillsammans och svarar på alla frågor som ni har. Sedan skickar vi  en offert på ert flytt , ni får då ett fast pris och inga andra avgifter tillkommer.Offerten innefattar allt packning med packmaterial till flyttstädningen så i princip lämnar ni bara nycklarna till oss och därefter sköter vi allt. När allt är klart lämnar vi nycklar och närvara även vid slutbesiktningen av lägenheten men värden.